År
2022
Studenter
Ludvig Nygaard Juul, Markus Smalø
Prosjekt
CHARGO - JuulHvordan skape trygghet gjennom digitalisering?
undefined
undefined

HVA

I dag er det vanskelig å ikke legge merke til at mange ting i samfunnet har blitt digitalisert. Smarttelefonen er et svært godt eksempel på hvor digitalisert hverdagen til store deler av befolkningen har blitt.I dette prosjektet har vi utviklet et modulsystem for powerbank utleie i samarbeid med Chargo. Dette er et resultat av at vi har utforsket digitalisering av samfunnet, smarttelefonens rolle i hverdagen og situasjoner som kan oppstå hvis man går tom for strøm på mobilen.

HVORDAN

Modulsystemet kan skaleres opp og ned for å passe inn i konteksten der den skal stå. Den skal stå på festivaler, togstasjoner, flyplasser, butikker og andre eventer som Chargo har samarbeid med. Dette øker muligheten til å alltid ha strøm på mobilen sånn at man kan unngå de ukomfortable situasjonene som kan oppstå hvis man går tom.

HVORFOR

Oppgaven tar utgangspunkt i research knyttet til smarttelefonens bruk og rolle i samfunnet. Research viser til at smarttelefonen effektiviserer vårt daglige liv og uten den er enkelte ting umulige å få til. Research viser også til flere ukomfortable situasjoner som kan oppstå om man går tom for batteri på telefonen. Disse situasjonene kan føre til unødvendig stress, usikkerhet og frykt for mange.