År
2022
Student
Lina Nybø
Prosjekt
Gi nytt liv til sølv
undefined
undefined

HVA

Redesign av gammelt sølv om til nye smykker hvor du er ideutvikleren.

Dette er en linje med håndlagde smykker med inspirasjon fra stram geometri, eleganse og nordisk minimalisme. Det er for deg som ønsker muligheten til å forandre gammelt sølv om til nye skreddersydde smykker. Hvert enkelt smykke er gjort i en sakte produksjon i samarbeid med deg som bruker og med 100% resirkulert sølv du selv leverer. Med denne tjenesten får du smykker med tidløse elementer som omfavner historie, tid og personlighet.

HVORDAN

ideutviklerenVed å forstå sølvets kvaliteter og brukerens behov kan vi resirkulere mer sølv enn i dag, og skape en gjenbruksøkonomi. Tjenesten sørger for at smykker blir tilpasset din egen personlighet. Mitt enkle design er for alle og lar brukerens personlighet skinne gjennom - hvert smykke inviterer deg til å utforske og omfavne individualitet på kreative måter. 100 % av metallet som resirkuleres, er sølvtøy. Ved å kombinere tradisjonelt håndverk og moderne teknikker, er designet på smykkene inspirert av natur, historie, arv og livsøyeblikk.

HVORFOR

Jeg har brukt sølvtøy siden det er viktig for meg å bruke sølv som allerede er utvunnet. Gruvedrift er en veldig miljøskadelig industri som forurenser og ødelegger naturen vår. Derfor er å gi materialer et lengre livsløp, en viktig faktor innenfor bærekraft. Muligheten for endring ligger i designfasen ved å tilrettelegge for at det blir tatt vare på og brukt det lengre. Mine resirkulerte skreddersydde smykker gir brukeren muligheten til å skape et tettere personlig forhold til smykkene.