År
2022
Student
Håvard  Sirevåg
Prosjekt
MODULÆR GAMEMASTER SKJERM
undefined
undefined

HVA

Tilbehør til rollespill i nordisk tre dekorert med norrøne mønstre.

Denne modulære skjermen består av 3 komponenter; I senter står en skjerm i tre deler som er dimensjonert slik at en kan holde fire ark i A4 format. På denne kan ekstra moduler festes. Festet på skjermen med åpne hengsler, disse kan tas av og på som en ønsker og byttes ut med andre moduler etter behov. Sammenslått vil den bli omtrent på størrelse med en stresskoffert. Lærstropper vil holde produktet sammen og fungere som bærehåndtak.

HVORDAN

Produsert i furu og bjørk er det fullt mulig å bruke norske råvarer til mesteparten av dette produktet. For å få til mer variasjon i farger er det brukt plantebaserte fargede vokser og oljer. Polstring av oppbevaring og terningtårn kan gjøres med naturlig filt. Involvering av brukere har vært viktig igjennom hele prosessen. Observasjon og deltakende observasjon har blitt gjort fra tidlig av, og brukertesting av konsepter og modeller ble gjort nesten hver uke med faste og rullerende brukere.

HVORFOR

En Gamemaster skjerm, eller GM-Skjerm, er et objekt som skiller den som styrer spillet fra spillerne. Meningen er gjøre slik at spillerne ikke kan se notater og terningkast. Dette er for å unngå «metagaming» (at spillerne gjør valg basert på infor-masjon deres karakterer ikke skal vite, og for å holde oppkommende momenter overaskende. Slike produkter er ofte produsert i USA eller Kina, eller begge. Sendt frem og tilbake rundt hele verden, og produser med eksotiske materialer.