År
2020
Studenter
Lilijean Larbi Comlan, Niklas Jahn Eriksen
Prosjekt
Mintur
Tagget
Reise, applikasjon, mennesker, natur, servicedesign, transport, utendørs
undefined
undefined

Vi har i vår bacheloroppgave laget en digital plattform kalt mintur. Mintur ble laget for å hjelpe personer som av ulike grunner har vansker med å komme seg ut på tur på egenhånd. Målet er å gi mennesker muligheten til å komme seg ut, oppleve mestringsfølelse og glede ved hjelp av en håndsrekning.

Vi står ovenfor en eldrebølge så behovet for tjenester som mintur vil øke. mintur er en digital plattform som knytter tilbydere og kunder sammen. Det er en uavhengig plattform som skal være enkel og oversiktlig å bruke for både kunder og tilbydere/turvenner. Som kunde skal du enkelt kunne manøvrere deg gjennom appen og finne turvenner i nærheten for å booke deg en tur. Du skal også kunne sende inn forespørsel om spesifikke ønsker som en tur på cafe, kino, hjelp til handling eller bare et hjemmebesøk for å ha noen å snakke med. Prisene vil kunne variere etter hvilken aktør du bestiller time hos.

Turvenner skal enkelt ha oversikt over det som er viktig som for eksempel mottatte bestillinger osv. Som turvenn skal du kunne registrere deg som både firma og privatperson, dette for å skape et bredere spekter av turvenner tilgjengelig for kunder.