Studenter
Ann Sofie Borge, Christine Marie Rasch
Prosjekt
Historier på veggene
År
2020
Tagger
Bærekraft, Estetikk, Interiør, Produkt, Tre
Bilder

I bacheloroppgaven har vi samarbeidet med Storeys, en av Norges ledende aktører innenfor tapet. Gjennom research og kontakt med brukere har vi avdekket problemer og løsninger knyttet til visning av tapet. I dag domineres visningen av store og tunge tapetbøker og hyllesystemer. Løsningene er nokså utdaterte og tapetleverandøren Storeys ønsket hjelp til å fornye seg.

Formålet med oppgaven var å utvikle et produkt som svarer på problemstillingen med brukerens behov i fokus. Problemstillingen var: ‘’Hva kan vi designe for å digitalisere og modernisere visning av tapet for Storeys?’’ og primærbrukeren var unge i etableringsfasen. Hovedmålet var å designe en nyskapende måte for Storeys å vise frem tapeter på. Metoder som ble brukt for å gjennomføre bacheloroppgaven var blant annet observasjon, intervju, markedsundersøkelser og empatiøvelser.

Gjennom undersøkelser av Storeys sin eksisterende nettside kom det frem at det var rom for forbedring. Etter å ha gjennomført research, analyser og fått tilbakemeldinger fra brukere ble resultatet Digitale Storeys, en modernisert nettside og applikasjon for Storeys.